MU YAPI

Hakkımızda

2009 yılında inşaat sektöründe faaliyetine başlayan MU YAPI zaman içerisinde büyümesini aynı hızla devam ettirmekle beraber, inşaat sektörünün güvenilir ve saygın firmalarından biri olarak Karasu’nun yapılanması sürecinde üzerine düşen sorumluluğun ciddiyetiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Firmamız 2009 yılında Karasuda’da MU YAPI İNŞAAT unvanıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne kadar yeni hedefler belirlemiş , yeni projeler geliştirmiştir. Gelişimin getirdiği sorumlulukları başarıyla yerine getiren MU YAPI, Karasu’nun çeşitli semtlerinde deprem yönetmeliğine uygun olarak yaptığı konutlarla faaliyetlerine devam etmektedir.

Değişen ve gelişen şehrimizde modern yaşam standartlarına uygun konutlar üretilmesi ihtiyacı doğmuştur. İlimizde artarak devam eden konut açığının karşılanmasında sektörün güçlü bir temsilcisi olarak firmamız önemli katkı sağlamış, birçok aileyi ev sahibi yaparak güven ve kalitenin simgesi olmuştur.

"Müşteri memnuniyeti ve güven, kalite ve sürat" ilkelerini esas alan firmamız, taahhütlerini yerine getirmekte gösterdiği titizliğiyle hak ettiği teveccühü kazanmış, konut yatırımında ilgi odağı haline gelmiştir.

MU YAPI olarak "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."diyor, halkımızı hızla büyüyen ve gelişen Karasuda’da konut sahibi olmaya ve sunduğumuz imkanlardan yararlanmaya davet ediyoruz.

Etiketler

karasu muiyapi insaat 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle