Mekan 360

MUSTAFA KEMAL KÜLTÜR MERKEZİ

Hakkımızda

MKM Gösteri Salonu hafta içi her gün 09.00-18.00 saatleri arasında açık olmakla birlikte, düzenlenen organizasyonlara bağlı olarak hafta içi ve hafta sonu geç saatlere kadar hizmet verebilmektedir.
 
1032 kişilik koltuk kapasitesine sahip olan Gösteri Salonu, 1390 m2 alan üzerine kurulmuştur. Fuaye alanı 1050 metrekaredir. 250 araç kapasiteli kapalı ve 100 araç kapasiteli açık otoparklarımız misafirlerimizin hizmetine sunulmaktadır. MKM Gösteri Salonu'nda; Müzikal, Tiyatro ve Sinema gösterimlerinin yanı sıra konferans, kongre ve seminer etkinlikleri gerçekleştirilmektedir. Ayrıca salon, milli bayramlarda halkın ücretsiz katılımına açık etkinliklerin gerçekleştirilmesi amacıyla Beşiktaş Belediyesi tarafından kullanılmaktadır.

Etiketler

beşiktaş belediyesi mustafa kemal kültür merkezi nerede nasıl gidilir

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Can Burak B.

Although not very big, it has all the essentials. CarrefourSA, MacFIT, Yaban Store, a pharmacy and a Burger King. A short break will most probably solve your quick needs.

7 yıl önce

Selimcan Gültekin

It's both close to my neighborhood and where I can find wide variety of products in spite of its capacity.

7 yıl önce

Chinemelu Elonu

This isn't even a mall or anything. They have a mini Carrefour, MAC Fit and few other stores inside. I put it like this, I wouldn't come out of my way to come to this place, besides just the Carrefour.

8 yıl önce

Nurcan Kubilay

*Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanarak Anadolu Yakası'na geçebilirsiniz. *Hem dışarıda hem de içeride ücretsiz otoparkı var. *Bir alışveriş merkezinin en ust katında Tiyatro adıyla yer alıyor. Binanin dışında Mustafa Kemal Kültür Merkezi şeklinde özel ve dikkat çekici bir ifadeye rastlamadık. *Klimayla ilgili bazı duzensizlikler olabiliyor. Bazen çok sıcak ve havasız bazen haddinden fazla soğuk olabiliyor.

5 yıl önce

Firuze Aktunc

Bienal günü tuvaletleri kilitleyip bir katınkıne tüm kalabalığı yönlendirmek nasıl bir yönetimdir Çok yadırgadık

5 yıl önce

Yorum Ekle