Hakkımızda

1997 yılında, Manisa’da 75m2 bir dairede güzellik hizmeti veren bir salon ve estetisyenlik, güzellik uzmanlığı, masaj vb. meslek eğitimi veren bir mekan olarak açılmıştır.
2 yıl sonra  140m2,  4 yıl sonra ise 350m2  3 katlı bir binaya taşınarak, heryıl öğrenci sayısını ve güzellik merkezi olarak iş hacmini hızla arttırmıştır.
2000 yılında otellerde SPA işletmeciliğine başlayarak, belge verdiği kursiyerlerine kendi işyerinde istihdam yaratmıştır.
2003 yılında, İzmir Bornova merkezinde 220 m2 bir alanda şubeleşerek , güzellik salonu olarak hizmet vermeye başlamış, aynı yıl içerisinde değişen yönetmelikle, İzmir’in ilk Güzellik Merkezi ünvanını almıştır.
2004 yılında, büyüyen müşteri hacmi ile 2 katı daha bünyesine katarak 450m2lik bir alanda hizmet vermeye devam etmiştir.
Aynı yıl, değişen yönetmelik kapsamında, güzellik merkezlerinde mesul müdür olarak, medikal estetik uzmanı sertifikalı hekim çalıştırma zorunluluğu getirilmesiyle, ihtiyaca yönelik, Türkiye’de bu alanda açılan 2. Eğitim kurumu olarak, 2 yıl boyunca,  yaklaşık 350 hekime eğitimle  medikal estetik uzmanlığı sertifikası  vermiştir.
2006 yılında,  yine Bornova merkezinde 80 sokakta 400m2, bahçe içerisinde müstakil tarihi bir köşkü satın alarak restore etmiş ve kendi binasına taşınmış .
2007-2009 yılları arasında Güzelbahçe TSK gazinosunun  güzellik salon işletmeciliğini de  yapmıştır.
2009 yılında, Güzellik Merkezi olarak faaliyetini sürdürdüğü  tarihi bina ile aynı bahçe içerisindeki  ikiz köşkü de dahil ederek eğitim birimini taşımıştır.
1997 yılında 1 çalışanla hizmete başladığı günden buyana yüze yakın çalışanı ve binlerce mezunuyla sektöründe istihdam konusundada ekol olmuştur.
Netsclub ailesi, nitelikli çalışan kadrosuyla, dünyadaki sektörel gelişmeleri ve teknolojiyi yakından takip etmeyi, çok çalışmayı, işini çok sevmeyi,  müşteri memnuniyetini  ilke edinmiş , kendi imkanlarıyla, ülkenin en zor dönemlerinde bile ayakta kalmayı, hatta büyümeyi başarmıştır.
MİSYONUMUZ
Meslek ahlakını benimseyen, güler yüzlü, tecrübeli ve alanında uzman deneyimli kadromuz ile, hijyenik bir ortamda, yüksek kalite ve standartta sağlıktan asla ödün vermeden güzelleştirmek
VİZYONUMUZ
Gelişmiş cihaz teknolojisi ve uzman kadromuz ile güzelliğinizi ve sağlığınızı sürekli kılmak

Etiketler

güzellik estetik kurs izmir bornova Lipolazer botox poliklnik dolgu sigara bırakma traksiyonel lazer honon lazerepilasyon masaj ozonterapi

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle