ÖZHAN MERMER MAD. NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Hakkımızda

ÖZHAN MERMER,Türkiye’ nin güzide ve dinamik ticaret merkezlerinden biri olan Denizli’ de kurulmuş ve 2003 yılında faaliyete geçmiş Traverten üreticisi ve ihracatçısı bir firmadır. 5.000 m2 kapalı ve 27.000 m 2 açık alan üzerine inşa edilen firmamız yıllık 300.000 m2 ebatlı Traverten üretim kapasitesine sahiptir.

Özhan Mermer Türkiye’ nin çeşitli bölgelerinde yer alan 7adet ocağa sahip olup bu ocaklarda Traverten, Limra, Bej, Brej ve Ege Bordo rezervleri bulunmaktadır. bunlar içerisinde Denizli'' nin Kaklık yöresinde yer alan Traverten ocağımızda halihazırda üretim yapılmakta olup diğer mermer ocaklarımızda da önümüzdeki yıllarda üretime geçilmesi planlanmaktadır. Yaklaşık 350.000 m3 ‘ lük rezerv bulunan bu Traverten ocağımızda yıllık 13.000 m3’ e yakın blok çıkarılmaktadır.

Fabrikamızda işlenerek mamul haline getirilen bu bloklar başta ABD, KANADA, İNGİLTERE, Y.ZELLANDA VE AVUSTRALYA olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerine ihraç edilmektedir. Üretimde kaliteyi kendisine öncelikli amaç olarak edinen ÖZHAN MERMER sahip olduğu bu kalite ve deneyimi mermerle birleştirerek siz değerli müşterilerin beğenisine gururla sunmaktadır.

Etiketler

ozhan mermer marble 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle