Hakkımızda

ÖZTEKNİK 1979 yılında Antalya’da kurulmuştur. Antalya’da, kendi alanında alternatifi olmayan ÖZTEKNİK mermer işleme makineleri yanısıra, projelere uygun makine ve makine yedek parçaları üretmektedir.

   İhracat ile birlikte büyümekte olan iş hacmine parelel olarak, kadrosunu da genişleten ÖZTEKNİK, 2004 yılı sonunda Antalya Organize Sanayiide yeni fabrika binasına taşınmıştır.

   Üretimde temel ilke, yeni teknolojilerin yakın takibedilmesi ve uygulanmasıdır. Az bakımlı, ergonomik dizayn ve yüksek performans gösteren üretimlerimiz, deneyimli ve bilgili ellerin eseridir. Satış sonrası güçlü servis, stoktan yedek parça ve “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” misyonumuz için önem taşımaktadır. Üretim kadromuzda kalite eğitimlerini tamamlamış ve kalite üretmek için deneyimli teknik elemanlar bulunmaktadır.

   Kalitenin bir durak olmadığının bilincinde olarak, Avrupalı üreticilerle aynı platformda olmak gerekirdi. Bu amaçla, CE belgesi için Çalışmalar 2005 yılı içinde tamamlanmış ve 2006 itibariyle CE belgeli makineler üretilmeye başlanmıştır.

   Talepler doğrultusunda ürün yelpazesine yeni mermer işleme makinesi çeşitleri ilave edecektir. Makine ve ekipmanların gelişen teknoloji ile desteklenmesi için, teknoloji fuarlarını ziyaretler ve eğitim, planlanan yatırım programı içindedir.

Etiketler

oz teknik makina mermer isleme kesim

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle