PAİNT BALL KUŞADASI

Görüntülenme - 24753 Yorum Ekle

Hakkımızda

1 - Çift Flama Senaryosu
Sahaya iki takım girer, her takımın kalesinde ( başlangıç noktası ) farklı renklerde flamalar bulunur. Amaç flamayı vurulmadan korumak ve aynı zamanda diğer takımın flamasını vurulmadan ele geçirmektir. Oyun sırasında vurulan oyuncular ceza bölgesine giderler ve 1 dk. sonra baş hakemin komutuyla tekrar başlangıç noktasından oyuna dahil olurlar. Böylelikle oyun süreklilik kazanmış olur ve oyuncular duraksamadan paintball oynamaya devam ederler. Tabi flamayı kaptırana veya kapana kadar. 1 saatlik oyun süresinde yaklaşık 3 - 4 set oynanılabilir.
En az 3er, 4er,5er veya 6 kişilik iki takım halinde oynanılır.

2 - İki Takım Girer Bir Takım Çıkar Senaryosu
Bütün senaryoların ana fikridir. En uzak uçlardan sahaya iki takım girer, oyun başladığında yoğun bir ateş altında takımlar birbirlerine atış yaparak ilerlemeye çalışırlar, kritik siperleri ele geçirerek diğer takım oyuncularını vururlar ve hepsini vurduklarında zaferi kazanmış olurlar. 1 Saatlik oyun süresinde yaklaşık 8 - 10 set oynanılabilir.
En az 3er, 4er,5er veya 6 kişilik iki takım halinde oynanılır.

3 - Tek Flama Senaryosu
Bu senaryoda sahaya giren iki takımdan birisi vurulmadan flamayı korumakla, diğeri ise yine vurulmadan flamayı ele geçirmekle görevlidir. Ceza bölgesi yoktur ve vurulan oyuncu oyunu terk eder. Tabii yeni oyun başlayıncaya kadar. Son kalan takımın oyuncusu veya oyuncuları seti kazanmış olur. 1 saatlik oyun süresinde yaklaşık 7 - 8 set oynanılabilir.
En az 3er, 4er, 5er veya 6 kişilik iki takım halinde oynanılır.


4 - Flamayı Al ve Getir Senaryosu
Sahaya diğer senaryolardaki gibi iki takım girer, başlangıç noktalarından oyuna başlarlar.Amaç ise her takım için sahanın tam ortasında duran farklı iki flamadan birisini diğer takımdan önce ve vurulmadan ele geçirip başlangıç noktasına getirmektir. Bu senaryoda da çift bayrak senaryosundaki gibi ceza bölgesi bulunur ve vurulan oyuncu ceza bölgesinde 1 dk. bekledikten sonra yine baş hakemin komutuyla başlangıç noktasından oyuna tekrar dahil olur. Flama ele geçirildikten sonra başlangıç noktasına tek bir oyuncu tarafından götürülür. Yani flama ele geçtikten sonra kendi takım arkadaşınızı başlangıç bölgesine kadar korumanız gerekmektedir.
En az 3er, 4er, 5erli veya 6 kişilik iki takım halinde oynanılır.

5 - Son Adam Senaryosu
Son adam senaryosunda bütün oyuncular tek başınadır. Senaryo en az 4 en fazla 6 kişi ile oynanılır. Bütün oyuncular belli uzaklıktaki noktalardan tek başlarına oyuna başlarlar, korumaları gereken bir alan veya flama yoktur. Amaç sadece vurulmadan tek başlarına oyunu bitirmektir.
En az 4 en fazla 6 kişi ile oynanılır.

6 - Koruma Senaryosu
Senaryonun amacı; seyirci veya oyunculardan seçilen bir kişiyi koruma görevidir. Takımlardan birisi koruma görevini üstlenir ve bir noktadan diğer bir noktaya korunacak kişiyi ulaştırmaya çalışırlar. Diğer takım ise korunan kişiyi vurmak için ellerinden geleni yaparlar. Ve oyun sonunda korumaların mı yoksa saldırganların mı görevini yerine getirdiği puanlama yapılarak belirlenir.
En az 5 en fazla 12 kişi ile oynanılır.

Etiketler

flama paintball boya silah oyun eğlence takım savaş siper

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Kamran Sadeghi 01

Very disappointed with this hotel, we had booked 2 weeks stay there which turned out to be a big mistake. It’s not a 5 star hotel, I would give it a 3 at best... Food is boring and repetitive, sometimes they warm up the food from lunch time or the day before.. Staff are generally ok but front desk staff need to be properly trained or replaced. You can find much nicer hotels in Turkey for the same price. I would not recommend it. Sorry...

5 yıl önce

Yvonne Jones

This hotel is beautiful. It's very clean with beds and towels changed every day. There is lots of different foods to choose from and it's lovely. You can get ice cream in all flavours round the pool every day. The pools are lovely and plenty of sun loungers. Fresh pool towels are available every day. The hotel gardens are amazing. The animation team are fantastic and the hotel staff make you feel so welcome .I have booked for 2 weeks next year. Can't fault this hotel one bit it's truly a beautiful hotel definitely worth its 5 stars.

5 yıl önce

Gary Forshaw

Facilities and grounds were very good. Private beach is only for sunbathing on. Sea accessed by ladder... No paddling here! Food was better than OK and always something different to eat. Staff all lovely and town was only 10 mins away by local bus or taxi... Costs about a fiver... If there are more than 2 of you, well worth it.

5 yıl önce

irene bergin

The hotel was lovely, the grounds and pools fabulous, the food wasn't the best and staff not great but the mature gardens and pool bars were lovely.

5 yıl önce

John Jones

Its a lovely hotel0we have been 3 times over the past 5 years. The hotel staff cannot do enough for you. The animation team are the best ive seen they try and involve everyone but dont hassle you if you don't want to be involved

5 yıl önce

Yorum Ekle