Hakkımızda

1993 Bodrum çıkışlı olan ve İspanyolca’da acı, baharatlı anlamına gelen Picante; Meksika, Tex-Mex, Kolombiya, Cajun ve Southwest American mutfak tarzlarının ülkemiz insanının damak zevkine adaptasyonu ile oluşmuş tescilli bir markadır.

Menü, ülkemizde bulunabilen malzemeler ile harmanlanarak oluşturulmuş ve günümüzün yeme-içme anlayışına göre sentezlenerek oluşagelmiştir. Latin ve Tex-Mex ağırlıklı olmakla beraber, başka bölgelerden de etkilenmiş olan bu tarz, Picante’nin kurucusu Hakan Arat tarafından “Latin / Borderline cuisine “diye adlandırılmaktadır. Açıldığı günden bu yana, gerek Meksika’nın ülkemizdeki elçileri gerekse de Meksikadaki bazı kurumlarınca farkedilmiş ve onurlandırılmıştır.

Sombrero(şapka), kaktüs, mariachiler(Meksika’lı müzisyenler), pinatalar(kağıt figürler) , biber gibi Meksika’ya özgün figür ve objeler, alışkın olduğumuz standart Meksika temasından oldukça farklı bir şekilde kullanılmış; daha minimalist, ancak oldukça Latin. Tasarımlar Hakan Arat’a ait.

Frozen margarita, michelada ve jello shotları  ülkemize ilk tanıştıran Picante’nin müzik anlayışı ise Latin dahil  her tarzın ticari olmayanları ve electronica’nın özenle seçilmiş türevlerinden  oluşmaktadır.

Etiketler

yeme içme restoran meksika yemek müzik eğlence şarap bar

Fotoğraflar

Görüşler (5)

kutluhan erol

This place is a jam. Not your ordinary seafood restaurant. Wonderful combinations with local herbs and wild greens.

5 yıl önce

Timur Ashurov

we had a dinner at this place and it was excellent. one of the best foods we have eaten lately. the service was remarkable. Totally recommended!

5 yıl önce

Mary Mary

Great place to rest and eat sone sea products. Really great and helpful staff! Reasonable prices abd good quality.

5 yıl önce

Julie Storr

Loved our evening here. Great food, good wine, amazing live music from Yala. Perfect evening!

5 yıl önce

Jonathan Light

food is avarage, not outstanding neither bad, but service is excellent, there is also a very sweet cat who walks around to gather food

5 yıl önce

Yorum Ekle