POLİN SU PARKLARI HOTEL EQUIPMENT FUAR STANDI

Hakkımızda

Polin' in müşteri memnuniyetine, araştırma ve geliştirmeye, inovasyona, üstün kaliteye ve uluslararası kabul görmüş normlara bağlılığı onun bu sektördeki sürekli başarısının anahtarı olmuştur. Avrupa'nın, Afrika'nın, Orta Doğu’nun en büyük su parkları Polin tarafından hayata geçirilmiştir. Rusya, Ukrayna, Türkiye, Yunanistan, Vietnam, İran, Suriye, Çek Cumhuriyeti, İtalya gibi sayısız ülkenin en büyük ve ödüllü su parklarında Polin imzası vardır

Polin su kaydıraklarının, tüm tasarım, üretim, montaj ve servis süreçleri 2003 yılından beri ISO 9001:2008 Uluslararası Kalite Yönetim sistemi altında; Avrupa Normlarına uygun olarak yürütülmektedir. Polin bu kalite belgesine sahip ilk Avrupa’ lı su kaydırağı üreticisidir.

Polin 2006 yılından bu yana kaydıraklarını uzay mekiği üretiminde kullanılan iki tarafı parlak yüzeyli ve pürüzsüz, daha mukavim ama daha hafif, görselliği mükemmel ürün elde etme gibi önemli avantajları olan RTM (Resin Transfer Molding) yöntemiyle üretmeye başlamıştır. RTM bir kapalı kalıp üretim yöntemidir ve kaydırak üretiminde en ileri noktadır. Polin böylece, bu üretim tekniğini kullanarak üretim yapan ilk ve tek Avrupa’ lı su kaydırağı üreticisi olmuştur.

Polin, her projeyi başından sonuna kadar yönlendirir. Her projenin kendine özgü ürün ve çözüm ihtiyaçları olduğu gerçeğinden hareketle multi-disipliner bir yaklaşım benimser. Böylece işletme müdürlerinin, yatırımcıların, ziyaretçilerin isteklerini bir arada değerlendirerek optimum çözümler bulma, fonksiyonellik ve güvenlikten taviz vermeden bütçeyi en verimli şekilde değerlendirme imkanına sahiptir.

İster tek bir kaydırak ister bir aquapark yatırımı olsun sadece ürün tasarımı değil proje yönetimi anlayışı ile yaklaşarak yatırımın planlanan süreçte tamamlanmasına katkıda bulunur. Proje yönetimi yaklaşımıyla süreci müşteri ile beraber yürütürken yatırımın ürün, maliyet, zaman bileşenlerini müşteri lehine yönetip yatırım verimliliğini önemli derecede arttırır.

34 yıllık sektör tarihçesi, 1500’ün üzerinde ve 70 ayrı ülkede proje gerçekleştirmesi Polin’e benzersiz bir işletme ve teknolojik uzmanlık kazandırmıştır. Tüm bu süreçte değişmeyen tek şeyse, Polin’in müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya verdiği öncelik olmuştur. Polin, sunduğu hizmetlerin etkin ve kesintisiz olarak sürekliliğini garanti altına almayı müşterilerine karşı önemli bir sorumluluk olarak kabul eder.

Tüm bunları bir araya geldiğinde A dan Z ye kadar tüm ihtiyaçlara tek elden ve entegre edilmiş çözümler sunarak başarınızı ilk proje aşamasından itibaren garanti altına alır.

Etiketler

mekan su parkları havuz tur 360

Görüşler ()

Yorum Ekle