Hakkımızda

Etiketler

sandima 37 bodrum 360 vr sanal tur viar turkey video virtual tour turkey mekan360 mekan otel konaklama hotel summer yaz oda tatil vacation butik boutique yüzme havuz manzara huzur eğlence

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Temple Straight

Peaceful - nice rooms. Great views

4 yıl önce

Damandeip chadha

Beautiful location, good views. Close to yalıkavak pier. Host Mehmet is a very good guy and helps out in everything. Breakfast was served in the room and we were living in the room no 2 and it was absolutely the best time we had.

5 yıl önce

Thierry Verhague

Very nice place kind people. Beautiful vue

5 yıl önce

Ibrahim Tiryaki

Merhaba, Bodrum yarımadasında keyifli bir tatil geçirebileceğiniz çok özel ve nadir bir yer. Oda konforu açısından tüm ihtiyaçlarınızı çok fazlası ile karşılayacaktır. Özellik ile kullanılan ürünler ve dekoru çok başarılı. Teknoloji dostu bir otel. Telefonunuzu 45 sn gibi bir sürede harman kordon bluetooth a bağlayarak müzik keyfini çıkarabilirsiniz. Tv de netflix ile film keyfi yapabilirsiniz. Balkonunda doğa ve deniz manzarası ile stres atabilirsiniz. Biz konaklamamızdan çok memnun kaldık. Şiddet ile tavsiye ederim. Özellik ile özel günler için biçilmiş bir kaftan oteli. Romantik,huzurlu ve eğlenceli bir tatil veya konaklama için şiddet ile tavsiye ederim. Personeli güleryüzlü ve çözüm odaklı. Mehmet Bey e ve ekibine teşekkür ederiz.

4 yıl önce

Münür AY

Müthiş bir yer misafir Perver birde personeli var çok beğendim

4 yıl önce

Yorum Ekle