SANEL ASANSÖR FUARI 2011 İSTANBUL

Hakkımızda

SANEL, 1980 yılında otomotiv ana sanayisine elektronik cihazlar üretmek amacı ile kurulmuş ve geçen süre içerisinde, gerek Türkiye gerek Avrupa’da üretim yapmakta olan otomotiv ana sanayi üreticileri için elektronik sistem ortağı olmuştur.

SANEL, global pazardaki rekabette gerekli koşulları sağlayabilen kuruluşların başarılı olacağı gerçeğinden hareketle, Avrupa’nın önemli sanayi ülkelerine distribütörleri vasıtasıyla ihracat yapmaktadır.

SANEL tarafından yüksek kalitede üretilen yedek parçalar, bütün Türkiye’yi kaplayan ana dağıtım şirketleri ve onlara bağlı ortaklar zinciri ile tüketicilere ulaştırılmaktadır.

SANEL, İstanbul/Maltepe’ de kurulu kendine ait 4000 m² kapalı alanı, 15'i mühendis olmak üzere 200 çalışanıyla hizmet vermektedir.

SANEL kalite yönetim sistemi, 2010 senesinden itibaren TÜV NORD tarafından ISO/TS 16949:2009 standartlarına uygun bulunmuş ve belgelendirilmiştir.

SANEL tarafından üretimi yapılan ürünler Alman Emitel laboratuarlarında EMC testlerinden geçtikten sonra Federal Araç Ofisi KBA tarafından e1/E1 belgeleriyle sertifikalandırılmaktadır.

Bünyesindeki tasarım ve mühendislik bölümlerince geliştirilmiş 300’ ün üzerinde ürün çeşidine sahip olan SANEL ,yıllık 2 milyon elektronik cihaz üretebilme, 30 milyon komponent dizgi kapasitesine sahiptir.

Üretim prosesleri otomatik SMD dizgi makinelerinin yanı sıra dip malzeme dizgi hattıyla gerçekleştirilmektedir. Kendi bünyesinde mekanik, elektro-mekanik, elektronik, kablo tesisatüretim imkanına sahip olan SANEL, tüm üre timini % 100 kontrolden geçirmektedir.

Tüketicinin hızla değişen beklentileri, ürün ve hizmet geliştirmenin önemini arttırmıştır. SANEL’ in ilkesi sürekli değişen ve gelişen otomotiv sektöründe üretim yapmanın sorumluluğuyla müşterilerine uygun fiyat, hızlı tedarik ve uluslararası kalite ile en iyi hizmeti en yüksek performans ile sunmaktır

Etiketler

sanayi makina yedek parça motor ray hizmet buton bakım

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Tufan SEZER

Nice

7 yıl önce

Ulaş Çelik

Aradığımız numaralara ulaşılmıyor çalışanları telefonda konuşmayı bilmiyor mükemmel hizmet önce müşteri hizmetlerini düzeltmeleri gereğiyle

5 yıl önce

Taha Mert Cebecik

150. Bin lira ödedik asansörü bir kere daha binemedik

6 yıl önce

кямран байрамов

5 yıl önce

cansu çavdar

7 yıl önce

Yorum Ekle