SECRETCV.COM EMİTT İSTANBUL 2011

Hakkımızda

Secretcv.com iş arayanlarla eleman arayan firmaları online ortamda buluşturan internette bir insan kaynakları sitesidir.İş arayanlar Secretcv.com'da oluşturdukları Cv'leri ile kariyerlerini profesyonel olarak yönetme şansı elde ederler.Bireysel kullanıcılar yada başka bir deyişle iş arayan profesyoneller Secretcv.com'a üye olurken ve daha sonra yararlanacakları hizmetler için herhangi bir ücret ödemezler.

Secretcv.com doğru işe doğru insan felsefesinden yola çıkarak firmalar ve iş arayanları en doğru şekliyle buluşturmayı hedeflemektedir.Kullandığı teknolojisi ile firmalara, en doğru adaya ulaşmakta zaman, emek ve dolayısıyla tasarruf sağlamaktadır.

Secretcv.com yüzde yüz aday gizliliği ilkesi ile kurulmuştur.Cv'sini oluşturan aday istemediği sürece kimliğini açığa çıkaracak (Ad soyad, telefon, adres vs.) bilgileri doldurmamakta serbesttir.Cv'sinde yetkinliklerini belirterek firmaların kendisine ulaşmasını sağlama hakkına sahiptir.

Cv'lerin firmalar tarafından incelenmesi iki şekilde sağlanmaktadır.

i- Üye firmalarımızın yayınladıkları ilanlara bireysel kullanıcılarımızın başvuru yapmaları ve başvuruların üye firmalarımız tarafından incelenmesi,
ii- Üye firmalarımızın aday veritabanı içerisinde belirledikleri kriterlerle arama yapmaları sonucu çıkan Cv'leri incelemeleridir.

Secretcv.com faaliyetlerine 2000 yılı Eylül ayında başlamıştır.Secretcv.com başladığı günden itibaren internet teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ederek bunları sayfalarına en doğru ve hızlı bir şekilde aktarmaktadır.

Etiketler

turizm tedarikçi fuar fırsat yeni imkan eleman çalışan işveren hizmet olanak

Görüşler ()

Yorum Ekle