SERDAR KIZ ÖĞRENCİ YURDU ÇANAKKALE

Hakkımızda

 Çanakkale Özel Serdar Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu 1995 yılından bu yana öğrencilerimize sağlıklı, güvenli ve temiz bir ortamda barınma, beslenme, ders çalışma ortamı yaratmak, toplu yaşam koşullarına uyumlarında gerekli desteği sağlamak ve başarılı olmalarına katkıda bulunmak amacıyla çalışmaktadır. 16 yıldır Çanakkalede Çanakkale Özel Serdar Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu olarak siz değerli öğrencilerimizin barınma sorununa çözüm sunmaktayız.

   Yurdumuzun görevi, öğrenci memnuniyeti ve etkili iletişim ile öğrencimizin rahatı ve güvenliği için gerekli düzenlemeleri yerine getirmektir. Ayrıca velilerimizden gelen istek ve öneriler doğrultusunda hizmetlerimizi geliştirmektir. Bunun için kararlarımızı, katılımcı ve objektif esaslara göre almaktayız.
Yurdumuz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışmakta olup, Milli Eğitim Bakanlığı tebliğlerine göre yönetilmektedir.

   Çanakkale Özel Serdar Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu 180 yatak kapasitesine sahip, Çanakkale'nin en büyük öğrenci yurdudur. Her öğrenciye eşit ve kaliteli hizmet verilmektedir.

   Çanakkale Özel Serdar Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu merkeze 500 m., Eğitim fakültesine (Anafartalar Kampüsü) 15 dk yürüyüş mesafesinde, Terzioğlu kampüsüne araçla 15 dk lık mesafede.

   Yurdun önünde bulunan durakla şehrin dört bir yanına rahat ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını gidermek amacıyla alışveriş merkezi, sinema, çarşı, spor salonu vs. yerlere çok yakın mesafede bulunmaktadır.

   Uzman kadromuz, deneyimli personelimiz, güler yüzlü hizmet anlayışımızla sizleri Çanakkale Özel Serdar Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurduna bekliyoruz. Bizi görmeden karar vermeyin. Biz büyük bir aileyiz, sizleri de ailemizde görmekten mutluluk duyacağız. Tüm öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Etiketler

eğitim yurt kız erkek öğrenci talebe konaklama misafir öğrenim

Görüşler ()

Yorum Ekle