ŞİRİNCEM SAKLI VADİ RESTAURANT PANSİYON

Hakkımızda

                                                        SAKLI VADİ RESTAURANT & PANSİYON
Şirince Selçuk arasında şirince vadisine inmeden görülmesi mümkün olmayan ismi gibi saklı. Şirince kaplan kayalarının altında son Anadolu parsının görüldüğü yer olma özelliğine sahip Şirince´m Saklı vadi...
Doğal akarsuları kenarına kurulu, su sesinin kuş sesine karıştığı, zeytin ve çınar ağaçları arasında çok eski zamanlardan beri var olduğu sanılan eski ev ve ahırın restore edilmiş son hali.
Hijyenik ortamda hazırlanmış yöresel damak tatlarının ağırlıkta olduğu mutfağımızın yanında kara fırında lavaş ve pide çeşitleri, ev lezzetinde gözleme çeşitleri 20 çeşitten oluşan serpme köy kahvaltısı. Çiçek kokularının büyüsüyle yemeğin şölene dönüştüğü bu yerde;
 
Eşsiz lezzetlerimize doyamayacaksınız.

Kış günlerinde sevdiğiniz lezzetleri tadarken, yanı başınızdaki şömine ile ısınacak ve doyumsuz saklı vadi manzarasını içeriden seyredebileceksiniz. sonbahar ve kışın renklerini sizinle paylaşmak için bekliyoruz.

Ahşabın ve taşın sıcaklığını yaşayacağınız kapalı alan. 4 odalı 24 saat sıcak suyu, televizyonu, kliması olan mini bir pansiyon.
Sizlere nostaljiyi yaşatmaya hazır, asla yabancılık çekmeyeceğiniz aile ortamında buluşmak dileğiyle. Yolunuz Şirince’ye düşerse buradayız. Çaylar bizden... :)


                                    Şirince'm Saklı Vadi, hayalin gerçeğe dönüşmüş hali ... 

Etiketler

vadi valley secret saklı restoran gizli bahce restaurant pansiyon izmir selcuk sirince sirincedepansiyon

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Sevda Buldum Genç

Büyük umutlarla gidip haftasonu evlilik yıldönümümuzu kutlamak istemiştik. Bu kadar bası boş bir müessese bu kadar ilgisiz insanlar görmedim... Odalar kümes gibi, duşta ılık su yok ya kaynar su ile 1. Derece yanık olacaksin ya da soğuk su ile yıkanacaksin. Duş kabini yok! ha haksizlik etmeyeyim duş başlığı vardi... Klima sabaha karşı şişti Çalışmadı donduk, yastıkları kağıt gibiydi 1 yastık istedik 3 saat sonra içler acısı bir yastık geldi... odanin ampulü patlamıştı yedek yoktu bahçe lambasindan söküp odaya taktık... sabah en azindan kahvalti yapıp çıkalım dedik sabah kahvaltısı 9.00 gibi hazır olur dediler...Beklemek dahi istemeyerek hemen çıkış yaptık... O verdiğimiz para ile çesmede cok güzel bir otelde kalabilirdik... Değil saklı vadi şirince'den bile soğudum!

5 yıl önce

Ali Rıza Çetinkaya

Mekân yaz ve kış ayrı ayrı güzel. İşletmecisi ve bu harikulâde mekanın kurucusu Hikmet bey naif kişiliği ile harikalar yaratmış. Emeklerine sağlık.

5 yıl önce

erinc uguz

gereksiz pahali odedigin paranin karsiligini alamiyorsunuz kesinlikle tavsiye etmiyorum.birdaha kesinlikle gelmem.

5 yıl önce

Çağlar Çalışkan

Güzel bir tesis biz otel kısmında kalmadık sadece lokanta bölümünde yemek yedik. Çalışanlar güler yüzlü. Yemekler lezzetli. Doğa harika.

5 yıl önce

Aslı Birincioglu

Odalar hic fotograflardaki gibi degil kucucuk ve nevresimler lekeli . Sahipleri yardimci olup ihtiyaclari gidermeye calisiyor .

5 yıl önce

Yorum Ekle