Hakkımızda

Nargilenin en köklü ve vazgeçilmez tek adresi ;

                         Sultan Köşkü Nargile Cafe

Yusuf ve Osman (ISANLARLAR) Kardesler, 1940 yilinda dedeleri Yusuf Efendi tarafindan halen Manisa da mukim “AYNI ALI DERGAHI” nin kurmus ve faaliyet ilkelerini sadakat ile koruyup gelistirerek devami niteliginde olan Izmir / Bostanli da “KÖSK CAFE” ünvanli Nargile ve Kahve salonunu hizmete açmislardir.
Osmanli Kültüründe geleneksellesmis ve günümüze miras kalmis NARGILE ve KAHVE birlikteligine, özel imalat BITKI ÇAYLARINIDA ilave eden Yusuf ve Osman Kardesler, misafirlerini tiryaki boyutuna tasiyan KÖSK CAFE müdavimligini TOPLAM KALITE anlayisiyla desteklemektedirler.
Izmir’ de ilk ve tek olarak 33 farkli Aromada hazirlanmis ve özel içim tadi yaratan NARGILE SERVISININ yanisira, Özel Harman ve Mangal atesinde hazirlanmis TÜRK KAHVESI ve tüm Jacobs ürün yelpazesi ile servisine 08.00-01.30 saatleri arasinda kesintisiz hizmete açik ve Otantik ölçülerde dekore edilmis mekanda, Genç-Yasli, Bayan-Erkek her tiryakinin begenisini kazanmis ve emsalleri arasinda hakli bir üne sahiptir.
Nargilenin yalniz içilmesinin ayip karsilandigini belirten ISANLARLAR Kardesler nargile sohbetinin özelliginin dinlenmenin yanisira sohbete nargile fokurtusunun eslik etmesi oldugunu vurgulamaktalar. Ayrica nargile içmeyi, vakit nakittir diyen ve her seyin hizlisini tercih eden batililarin aksine, acele ise seytan karistigina inanan Türkler için dingin ve keyifli tören” olarak anildigini hatirlatmaktalar.

Etiketler

izmirde-nargile nargile-izmir en-iyi-nargile-izmir karşıyaka-nargile nargile-nerede-içilir sultan-köşkü-nargile izmir-nargile-keyfi aromalı-nargile-izmir bostanlı-nargile izmir-nargile-salonu

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle