Hakkımızda

Teknik Bombe, 25 yılı aşkın süredir gıda, tarım, denizcilik, savunma, inşaat ve otomotiv sektörleri de dahil olmak üzere birçok sektöre, bombe, basınçlı kap ve çeşitli ara mal üretimi yapan imalatçı bir firmadır. Teknik Bombe'nin temelleri 1980 yılında atılmıştır. Bugün, teknik altyapısı her geçen gün güçlenen firma, faaliyetine 15.000 m²'si kapalı alan olmak üzere, toplam 20.000 m² alana sahip Gebze tesisinde devam etmektedir.

Teknik Bombe'nin ürün yelpazesinde bombeler, basınçlı kaplar ve menholler başta olmak üzere birçok farklı ürün yer almaktadır. Firma, ısıl işlem, lazer kesim, plazma kaynak, abkant büküm ve profil büküm gibi hizmetleri de müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca, gelen talepler doğrultusunda müşteri bazlı projeler Teknik Bombe tarafından başarıyla hayata geçirilmektedir.

İç piyasada kazandığı deneyim, bilgi birikimi ve müşteri memnuniyetinin desteğiyle, Teknik Bombe son 10 yıldır ürün ve hizmetlerini Rusya, BAE ve Makedonya'yı da içeren birçok ülkeye ihraç etmektedir. 2006 yılında başlayan ve devam etmekte olan önemli kapasite artırımı, kalite ve etkinlik konularında gelişmeleri beraberinde getirmekte, bu sayede Teknik Bombe'nin üretim oranlarında kayda değer artışlar yaşanmaktadır. Firma, bu gelişmelerle birlikte yurtiçindeki ve yurtdışındaki müşterilerine önemli katkılar sağlayarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmaktadır. Uzman kadrosu, müşteri odaklı yaklaşımı ve güçlü teknik altyapısıyla Teknik Bombe, kısa zamanda dış pazarlarda da vazgeçilmez firmalardan biri olmayı başarmıştır.

Etiketler

teknik bombe powex fuar mekan360 sanal tur fair arena

Fotoğraflar

Görüşler (3)

Yiğit KARADAYI

Karadayi Vidanjor

7 yıl önce

Maher Edris

7 yıl önce

Bedri Çelik

7 yıl önce

Yorum Ekle