Hakkımızda

THE ENGLISH ACADEMY Türkiye'de ve yurtdışında İngilizce dil eğitimi konusunda 20 yıllık bilgi ve birikimlere ideallerin de katılımı ile 1991 yılında iki öğretmen tarafından kurulmuş yabancı ortaklı bir şirkettir.

   The English Academy'nin kurucu ortaklarından ve yöneticisi olan Morgan Finnegan, 1981 yılından bu yana İngilizce Dil Eğitimi konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki devlet okullarında (Sudan, 1981-83; Türkiye, 1989-90); dil okullarında (Türkiye, 1983-84; University Tutorial College, Londra, akademik direktör olarak, 1986-88); öğretmen yetiştiren enstitü (Changsha Teacher Training Institute, Çin, 1984-86); ve 1987-1988 yılları arasında Ankara Bilkent Üniversitesi'nde, Akademik Kurul Başkanı olarak görev almıştır.

Yüksek standartlarda gerçekleştirdiği dil eğitim programlarını, The English Academy kuruluşundan beri sadece yabancı uyruklu uzman öğretmenleriyle sürdürmektedir. Dil okulumuz 2004 yılından bu yana uluslararası TOEFL ve TOEIC sınavlarının resmi sınav merkezidir. Eğitim kurumumuz İzmir ve Ege Bölgesinde bulunan şirketlerde, özel bire-bir ve grup dersleri düzenlemekte, kişilerin İngilizcelerini amaçları doğrultusunda geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.


   Ayrıca, The English Academy yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti ile İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya'da, Genel İngilizce, Ticari İngilizce ve uluslararası sınavlara hazırlık kurslarının yanı sıra, lise eğitimi, üniversite hazırlık, lisans üstü ve doktora programlarına yerleştirme servisi vermektedir. Bu organizasyonlarda da, eğitim, barınma, karşılama, uçak bileti ve vizesine kadar A'dan Z'ye prosedürü öğrenci yada gruplar adına gerçekleştirmektedir.


   Yukarıda belirtilen tüm hizmetleri geniş bir yelpazede sunan şirketimiz gösterilen ilgi ve güvene layık olmaya devam edecektir.

Etiketler

ingilizce profesyonel toefl toeic sinav dil kursu teacher eğitim yabanci

Görüşler ()

Yorum Ekle