Hakkımızda

                                                                               PİZZA VENEDİK
Yıllardan beri değişmeyen tadımız ve kusursuz hizmet anlayışımız ile İzmir’de küçük bir İtalya yarattık. Alsancak’ın en elit merkezi olan Gül Sokak’ta 34 yıldan beri İtalya’nın nostaljik atmosferini İzmirlilerle paylaşıyoruz. Ahşap ağırlıklı iç mekan tasarımımız, müzik seçimimiz ve alanında uzman şeflerimiz ile siz değerli misafirlerimize lezzetli anlar yaşatıyoruz.
Pizza Venedik’te günün her saati, dumanı üstünde tüten enfes pizzalarımız, makarna ve et çeşitlerimizin lezzetine dilerseniz zengin şarap seçeneklerimizle eşlik edebilirsiniz.

                                                                            VENEDİK CATERING
Venedik catering, kusursuz hizmet anlayışı, üstün servis kalitesi, zengin menü alternatifleri ve profesyonel ekibi ile 5 kişiden 5000 kişiye kadar, düğün, davet, toplantı ve organizasyonlarınızda, özel günlerinizi özel kılmak için sizlere hizmet vermektedir.
 Özel günler, özel anlar…

                                                                            VENEDİK EXPRESS
Pizza Venedik 30 yıldır hiç değişmeyen lezzet ve kalitesiyle pizzanın, tek adresi oldu. Osman Sezener, babasının yarattığı Pizza Venedikten sonra Venedik Express ile ile hedef kitlesini genişletti. Daha büyük ebatlarda, daha az çeşidin yer aldığı Pizza Venedik Expressbildik lezzetiyle farklı alternatifler sunuyor. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mekan ferah ve özel tasarımı ile ayrıcalığını ortaya koyuyor.Haftanın yedi günü, 09:00 ile 22:30 saatleri arasında servis yapıyor.
Mekanın specialleri arasında köz biber patlıcanlı pizza ve zucca özellikle dikkat çekiyor. Pizza Venedik kalitesinin aynen devam ettiği mönüde seçenekler özellikle çalışan kesim düşünülerek haırlanmış. Pizzanın yanı sıra makarna, salata ve mönüye yeni eklenen dürüm lezzetleriyle müşterilerin beğenisini kazanıyor. 

                                         

                                                 Pizza Venedik. Alsancak'ın Kalbindeki İtalya.

Etiketler

pizza gulsokak italyanpizza pizzaitaliano restorant rastaurant pizzeria

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle