YAPARLAR İNŞAAT VE TARIM ALETLERİ

Hakkımızda

YAPARLAR A.Ş. Yapar ailesi tarafından 1956'da küçük bir atölye olarak kurulmuş ve bugün yarım asırdan fazladır ülkemizin inşaat, tarım ve hobi sektörlerine kaliteli ürünler sunmaktadır. Çağdaş hizmet anlayışı ile, ülkemizin kendi faaliyet alanındaki önder kuruluşu haline gelmiştir. Değişik ihtiyaçlar / fonksiyonlar için çeşitli kürekler, tırmıklar, ahşap saplar, el arabaları ve özel aletler olmak üzere son kullanıcı istek ve ihtiyaçlarına göre tasarlanmış geniş ürün yelpazesi ile ülkemizde ve ürünlerini ihraç ettiği yabancı ülkelerde YAPARLAR aranan marka haline gelmiştir.

Ürün kalite ve maliyetinin rekabetin vazgeçilmez unsurları olduğu bugünkü rekabetçi ortamda, tasarımda ve üretimde daha ileri teknolojileri kullanarak iş ortağı müşterilerimize ve son kullanıcılara uluslararası standartlarda ürünleri en uygun şartlarla temin etmeye gayret ettik. Bu amaçla faaliyet alanımızdaki gelişmeleri yakından takip ederek yabancı ülkelerdeki rakiplerimizle aynı teknolojik seviyenin muhafazası için üretimde son teknoloji ürünü makine, teçhizat ve proseslerin kullanımına önem vermekteyiz.

Ürünlerimizi ihtiyaçlara, son kullanıcı isteklerine ve piyasa şartlarına göre sürekli geliştirmekte ve ürün gamımızı yeni ürünlerle zenginleştirmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Sahip olduğumuz dağıtım filosu ile Türkiye'nin hemen her yerine ürünlerimizi teslim etmekte ve müşterilerimiz aracılığı ile ürünlerimizi nihai tüketicilere ulaştırmaktayız.

YAPARLAR A.Ş. olarak kalite, güven ve istikrar en önemli değerlerimizdir. Bu değerler üstünde ülkemizde ve global pazarlarda büyümemizi inşa etmeye devam edeceğiz...

Etiketler

el-arabaları kürekler tekerlekler tırmıklar çapalar ahşap-ürünler

Fotoğraflar

Görüşler (5)

Kemal Kurtulus

DİKKAT LÜTFEN FİRMA YETKİLSİ. ÖNEMLİ. Ürünlerinizde taklit. Ürün. Olabilirmiş.? 1150 soba kürehi. 480 giram sapsız. Başka firmadan aldıhım. 325 Giram. İsteğe göre farklı mal yapıyormusunuz.???

6 yıl önce

Kenan SoyLu

Kalite ve Güven..

5 yıl önce

ahmet kılıçtaş

ürünlerinizin yaygınlığında sıkıntı var rahatça ulaşamıyoruz

6 yıl önce

Ahmet Ulker

Ben bu firmada 8 yıl çalıştım acı tatlı anılarım oldu tüm arkadaşları çok seviyorum allah cc hepsinden razı olsun

8 yıl önce

hasan ipek

6 yıl önce

Yorum Ekle