Hakkımızda

Yatsan,
1974 yılından bu yana Türkiye Uyku Ürünleri Pazarı'nda "Daha rahat ve daha kaliteli bir uyku" vaadini yerine getirebilmek için çalışmaktadır.

Uyku ürünleri konusunda günümüz son teknolojilerini bünyesinde barındıran YATSAN bir yandan uyku hakkında en son keşfedilen ve geliştirilen yeni buluşları takip ederken bir yandan da makinalaşmanın ilerisinde tamamen el emeği ile oluşturulabilen bazı detayları ürünlerine uygulayarak ürün yelpazesini her geçen gün genişletmiştir.

Türkiye haricinde birçok ülkede de bu araştırmalarının sonuçlarını görmüş ve bugün üretiminin %50'sini dış pazarlara göndermeye başlamıştır. Çalışmakta olduğu ülkeler arasında ALMANYA, AVUSTRALYA, B.A.E, BELÇİKA, DANİMARKA, DUBAİ, FİLİSTİN, FRANSA, HİNDİSTAN, HIRVATİSTAN, HOLLANDA, İNGİLTERE, İRAN, İSRAİL, İSVEÇ, İSVİÇRE, İSPANYA, İTALYA, İZLANDA, KIBRIS, KUVEYT, LETONYA, LİBYA, LİTVANYA, MACARİSTAN, MALTA, PORTEKİZ, ROMANYA, SIRBİSTAN, UKRAYNA, ÜRDÜN ve YUNANİSTAN yer almaktadır.

Yatsan farklı özelliklerde yay sistemleri ile ürettiği yaylı yataklar, çeşitli dolgu malzemeleri ve özellikle son dönemlerde VISCO ELASTIC MALZEME ile ürettiği tamamen yaysız yataklar, dizayn açısından önemli olan başlıklar ve yatak setleri, özel tasarımlı yat yatakları ile sektöründe ilk olarak ürettiği su yatağı ve yuvarlak yatakları, m2 si 850kg. yük taşıyabilen patentli bazası ile farklılıklar yaratmaya devam etmektedir.

Yatsan, konusunda elde ettiği bu birikim ve deneyimleri ile yurtiçi ve yurtdışından gelen tekliflere özel marka, özel tasarımlar ve özel ölçülerde üretim yapmaktadır. Bu talepler doğrultusunda kaliteyi detaylarda görmeye başlamış ve günümüz fabrikasyon teknolojileri ile butik üretim anlayışını birleştirmeyi hedeflemiştir.

asarım, kalite ve konforu bir arada sunan Yatsan markalı ürünleri Türkiye ve dünyanın önde gelen otel ve tatil köylerinde görmek de mümkündür.Türkiye'de ilk yaylı yatak üretimini gerçekleştiren markalardan biri olma özelliğini taşıyan Yatsan, otel ve konaklama sektöründe Türkiye'de pazar payının %25 ini elinde tutmaktadır. Bununla birlikte yurtdışında konaklama pazarında da önemli bir pay sahibidir.

Etiketler

yatsan yatak baza ev mobilyalari modeko 2010 fuar 360 derece sanal tur

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle