Hakkımızda

Naturel saç ekim merkezi 1997 yılında İzmir de kurulmuştur.Naturel modern saç nakli alanında uzmanlaşmış ekibiyle gerek gerçekleştirdiği operasyon sayısı gerekse bu girişimlerin kalitesi ve yaygın uluslar arası hasta memnuniyeti ile bugün dünyanın sayılı merkezlerinden biri sayılmaktadır. Sizlere daha geniş ve daha kapsamlı hizmet verebilmek adına Konya , Samsun,İzmir karşıyaka şubelerimiz de faaliyete geçmiştir.
Amacımız sizlere sağlıklı, hijyenik ve rahat edebileceğiniz bir ortamda sorunlarınıza en iyi çözümü bulmaktır.
PROFESYONEL BİLGİLENDİRME
Naturel Sac ekim Merkezi, öncelikli olarak kişinin ihtiyacına göre bir tedavi yöntemine karar verebilmek için, Naturele müracaat edenlerle ayrıntılı olarak görüşülür, beklentileri çok yönlü olarak sorgulanır. En kusursuz, en ideal sonucun elde edilmesi için ortak karar alınır. Uygulanacak işlemin ölçüsü ne olursa olsun, herkese detaylı olarak bilgi verilir, artılar ve eksiler kapsamlı olarak anlatılır.

Naturel Saç Ekim Merkezi Samsun Saç Ekim Merkezi,Konya Saç Ekim Merkezi, İzmir Alsancak saç ekim merkezi,İzmir Karşıyaka saç ekim merkezi olarak sizlere 4 noktada hizmet vermektedir.
Saç ekim operasyonu yaptırmaya karar vermek için haklı olarak birçok merkezle ve doktorla görüşüyor ve araştırıyorsunuz,
Birbirinden çok uzak ya da birbirine paralel ifadelerle karşılaştınız. Yapacağınız tercih çok ama çok önemli.Çünkü, hayatınız boyunca başınızın üstünde taşıyacağınız ve geri dönüşü olmayan bir işleme karar vereceksiniz.
Hangi şartlarda ?
Hangi yöntemle ?
Hangi merkezde ?
Nasıl saç ekimi yaptırmalıyım ?
Sonucu Nasıl olacak ?
Operasyon için ne kadar ücret ödemeliyim ?
gibi birçok soru yanıtlarını bekliyor... İşte bu noktada size doğru tercihi yapmanızın önemini hatırlatırız.
Naturel Saç ekim Merkezi, en son teknolojik ekipmanlarımızla müşterilerimize, uluslararası kalite standartlarında hizmet vermek ve onlara duyacaklarımemnuniyeti en yukarıda hissetmeleri için, uygun ve alternatifli kampanyalarla hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

Etiketler

izmir-sac-ekimi kok fue naturel teknoloji dogal-sac alsancak sac-sorun

Görüşler ()

Yorum Ekle