Hakkımızda

Beta Deniz çok rekabetçi fiyatlarla geniş bir uygulama yelpazesi uygun marin dizel çalışan sessiz ve pürüzsüz sağlamak için son 20 yıl içinde haklı bir üne geliştirdi.

From our modern and flexible manufacturing facility we provide these units to the UK and to over 50 export distributors. modern ve esnek üretim tesisi itibaren İngiltere ve 50'den fazla ihracat dağıtıcılara bu birimlerin sağlar. This network is also there to provide service support throughout the world. Bu ağ dünya çapında hizmet desteği sağlamak için orada da.

The main product groups are Ana ürün grupları şunlardır

  • Sea Going Heat Exchanger cooled Marine Propulsion engines from 10 to 120 bhp. Deniz Going Eşanjör 120 bhp 10 ila Deniz Tahrik motorları soğutulur.

  • Inland Waterways Keel cooled propulsion engines İç Su Yolları Keel tahrik motorları soğutmalı

  • Marine Generating Sets, Kubota based 3 to 50 kVA; and Perkins, Cummins and Scania powered sets 30kVA to 700kVA that are available to Class. Deniz jeneratör setleri, Kubota 50 kVA 3 tabanlı ve Perkins, Cummins ve Scania güç setleri Sınıf mevcuttur 700kVA için 30kVA.

If you have any questions or suggestions we would be pleased to receive them: - Contact – Enquiries - Var: her türlü soru ve önerileriniz bizim onları almak mutluluk duyarız Eğer

Etiketler

gemi yat yatching 360 virtual tour sanal tur panaromik yatcilik fuar fair gemicilik mekan360

Görüşler ()

Yorum Ekle