Hakkımızda

 

Bayanların selülit kâbusu imdadına yetişen bir kremdir. Selülitli bölgeye düzenli olarak masaj yapılarak uygulamak gerekir. Cildin kurumasını engeller cilde nemlilik kazandırır ve bu nemliliğin uzun süre ciltte hissedilmesini sağlar. Kayısı çekirdeği yağının gözaltındaki ve ciltteki kırışıklığı giderme özelliği vardır. Hücreleri besler. Cilde parlaklık ve canlılık verir. E vitamini bakımından zengin olan kayısı çekirdeği yağı tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği bir kremdir.

Harward Universitesinde yapılan bir araştırmaya göre, kayısı çekirdekleri solunum ve savunma sistemleri için değerli bir destekleyicidir. Kayısı çekirdekleri akciğerler ve diğer solunum sistemleri için faydalıdır. Bu çekirdeklerden yemek bağışıklık sisteminin kendini yenilemesine yardımcı olur.

Kayısı çekirdekleri bol miktarda B17 vitamini içermektedir. Bu vitamin kanser önleyici olarak olarak bilinmektedir. Günde en az 7-10 kayısı çekirdeği tüketilemesi tavsiye edilmektedir.



Kayısı çekirdeklerinden elde edilen kayısı yağı‘da kozmetik ürünü olarak kullanılabilir. Cildin beslenmesi için önemli bir kaynaktır.

Kayısı çekirdeği yağı, yine yüzde meydana gelen sivilceleri giderir. Siyah noktaları yok eder. Yüz temizleme kremi olarakta tercih edilebilir. Kayısı çekirdeği kremi doğal içerikli olduğu için bebeklerin cildine de uygulanabilir ve bebeklerin cildini doğal yollardan nemlendirme özelliğine sahiptir.

 

Etiketler

Kayısı Kayısı çekirdeği kremi Kayısı çekirdeği kreminın faydaları Kayısı çekirdeği kremi ne işe yarar Kayısı çekirdeği kremi nedir

Fotoğraflar

Görüşler ()

Yorum Ekle